Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje gościnne "Żegleniówka"

Adres obiektu Małe Ciche , Lichajówki 9, 34-531 Małe Ciche
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Dorota, Małgosia i Wacek ze Złoczewa
Dodano: 2012-08-18
Pobyt od: 2012-08-06 do 2012-08-13
 
 
   

A my tam jeździmy już od 13 lat i to kilka razy w roku. Szczególnie polecamy pyszne obiadki, Gosia robi najlepsze naleśniki ze swojskim serem. A wieczorem można spędzić miło czas przy ognisku w pobliżu szumiącego potoku. Widoków nie zachwalamy, bo sami możecie zobaczyć widok z pokoi na Kasprowy Wierch. Kto nie był - polecamy.


 
małgorzata & piotr
Dodano: 2012-02-20
Pobyt od: 2012-02-15 do 2012-02-19
 

Najlepsze miejsce na spędzenie wolnego czasu w przepięknej miejscowości z krystalicznym powietrzem . Gospodarze bardzo mili , cudowna atmosfera , nieziemskie widoki , super pokoje i fajne zwierzaki !!!!! BARDZO POLECAM !!!


 
Beata
Dodano: 2011-07-29
Pobyt od: 2011-07-15 do 2011-07-25
 

Pani Małgosiu serdecznie dziękujemy za miłą atmosferę i smaczne jedzenie. Polecam wszystkim kto chce wypocząć w górach. Piękna okolica, blisko do przystanku BUS. Pozdrowienia od Zulczyków, Kiryłów i Kucharskich.


 
Ewa i Tadeusz Paulina Ilona Łukaszek Warszawa
Dodano: 2010-09-30
Pobyt od: 2009-08-12 do 2009-08-12
 

Nie ma lepszego miejsca na wypoczynek w dobrej atmosferze. Ludzie mili i uczciwi. To niezapomniane miejsce , szczególe i piękne okolica jest poprostu super.GORĄCO POLECAM !!!!!!:)


 
Ewa i Tadeusz Paulina Ilona Łukaszek Warszawa
Dodano: 2010-09-30
Pobyt od: 2009-08-12 do 2009-08-31
 

Nie ma lepszego miejsca na wypoczynek w dobrej atmosferze. Ludzie mili i uczciwi. To niezapomniane miejsce , szczególe i piękne okolica jest poprostu super.GORĄCO POLECAM !!!!!!:)


 

Dodano: 2010-04-07
 

Spokój, cisza,okolica piękna,przemili gospodarze,jedzonko super.***** Polecamy***** Pozdrawiamy Marek i Małgoś


 
Asia Tomek Patryk Magda
Dodano: 2010-02-21
 

Okolica piekna,gospodarze bardzo mili,pani Małgosia gotuje przepyszne obiady,pokoje super Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za rok jedziemy znowu.


 
Iwona
Dodano: 2010-01-07
 

Byliśmy kilka razy,zimą i latem,gospodarze przemili,atmosfera domowa,gospodyni gotuje pyszne obiady.Czysto,ciepło,pokoje przytulne.Polecam!!!!!!!!!! Pozdrowienia od Iwony i Waldka:)


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie